Eerste communie:  de rugzakwerking

In de Emmaüsparochie neemt de eerstecommuniewerking de vorm aan van het Rugzaktraject. Deze rugzakwerking wordt georganiseerd vanuit de Emmaüsparochie zelf, en dus niet per school of per klas. We doen een aanbod voor alle ouders en kinderen die samen stapjes willen zetten op weg naar de eerste communie.

Het aanbod bestaat uit twee ouderavonden, enkele kindervieringen-op-maat en een handreiking met eenvoudige doe-momentjes om thuis het samen-op-weg-zijn te beleven.

Werkjaar 2019-2020

Inschrijven voor de ouderavonden op 12 en 13 februari 2020

Binnenkort vindt de tweede ouderavond plaats voor alle mama’s en papa’s die hun zoon of dochter inschreven voor het eerstecommunietraject van dit werkjaar.  Deze bijeenkomst vindt plaats in de kerk van Sint-Baafs. Welkom via de hoofdingang.

Onze agenda:
–  info bij de deelthema’s van het tweede deel van het rugzaktraject
–  praktische en inhoudelijke info bij de communievieringen op 30 en 31 mei

Er zijn twee ouderavonden, maar die op woensdag 12 februari is al volzet.  Schrijf hieronder digitaal in voor de ouderavond op donderdag 13 februari om 20 uur in de Sint-Baafskerk.

Graag inschrijven tegen 7 februari. Je krijgt meteen een melding te zien dat jouw inschrijving geregistreerd is.

Je bent heel hartelijk welkom!

familienaam van uw kind (verplicht veld):

voornaam van uw kind (verplicht veld):

uw e-mailadres voor alle verdere communicatie (verplicht veld):

ik kom / wij komen naar de ouderavond op donderdag 13 februari om 20 uur
met

Raadpleeg de volledige Planningskalender van het werkjaar 2019-2020

De data van de eerstecommunievieringen in 2020 zijn 30 en 31 mei 2020.

Je kan de lijst raadplegen op welke dag en welk uur de eerstecommunieviering van elk kind voorzien is.

In 2021 is het eerstecommunieweekend op 22 en 23 mei 2021.

Onze kindervieringen

In de loop van het werkjaar zal je hier info vinden over de opeenvolgende kindervieringen.

Kinderviering op zondag 2 februari

Kinderviering op zondag 1 december

Kinderviering op zondag 3 november

Hieronder vind je het materiaal van de rugzakwerking dat je kan downloaden:

U kan onze werkgroep contacteren via het onderstaande contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)