Eerste communie:  de rugzakwerking

In de Emmaüsparochie neemt de eerstecommuniewerking de vorm aan van het Rugzaktraject. Deze rugzakwerking wordt georganiseerd vanuit de Emmaüsparochie zelf, en dus niet per school of per klas. We doen een aanbod voor alle ouders en kinderen die samen stapjes willen zetten op weg naar de eerste communie.

Gezien de corona-maatregelen passen we dit werkjaar onze werking aan. De voorziene planning vind je hieronder, maar kan wijzigen. Hou deze pagina dus in het oog.

Werkjaar 2020-2021

Onze voorziene planning

Let wel:  eventuele wijzigingen omwille van de corona-maatregelen worden tijdig meegedeeld via mail, via onze website en via onze Facebookpagina.

week van 20 september:
doopsel van tien communicantjes.

Een overzicht van alle vieringen:

De eerstecommunievieringen zelf vinden plaats in het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021.

Vieringenlijsten

Raadpleeg hier de namenlijst voor de verschillende vieringen.

–  Infoboekje voor de ouders
–  Bundel voor de leerkrachten
–  filmpje Shaun het schaap

Eerste communie in 2022

De eerstecommunievieringen in 2022 zijn gepland in het weekend van 28 en 29 mei.

U kan onze werkgroep contacteren via het onderstaande contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)