Kinderviering zondag 3 maart

Nieuws

Op zondag 3 maart is er Kinderviering om 9.30 uur en om 11 uur in de kerk van Sint-Baafs. Het is de volgende viering voor de eerstecommunicantjes van de Emmaüsparochie.

We werken rond het thema ‘bidden’. Je mag nu al thuis het kaarsenhoudertje met je kind versieren, naar eigen creativiteit. Uiteraard mag je het stilte-kaarsje gebruiken met het gezin. Vergeet je niet om de naam van je kind ergens op het kaarsenhoudertje te schrijven? Zo vindt elk kindje de eigen houder terug op het einde van de viering.

We maken volgende verdeling:

om 9.30 uur
viering voor de kinderen van groep 2

om 11 uur
viering voor de kinderen van groep 1

Vergeet zeker niet om het rugzakje met daarin het kaarsenhoudertje mee te brengen naar de kerk. Op het einde van deze vieringen krijgen jullie het volgende symbooltje mee naar huis.

De broers en zusjes die graag meezingen zijn welkom om 9 uur in de kerk voor de viering van 9.30 uur, en om 10.30 uur in de kerk voor de viering van 11 uur. Het zou fijn zijn als er weer heel wat kinderen zouden helpen om er een feestelijke viering van te maken.

We hopen dat het een deugddoend en rustgevend samenzijn wordt, waarin kinderen en grote mensen even stil staan… om daarna weer met veel enthousiasme en blijheid verder te gaan.

Heel graag tot dan.

De werkgroep Kindervieringen van de Emmaüsparochie

Kinderviering zondag 3 maart