Oasemoment 27 juni

Nieuws

Het laatste Oasemoment van dit werkjaar is op donderdagavond 27 juni. Op amper een paar dagen voor de start van de zomervakantie zullen we het dan hebben over… vakantie.

Jawel, want vakantie is een belangrijk moment in ieders leven, elk jaar opnieuw. Vakantie heb je broodnodig, om volop vitamientjes op te slaan waarmee je weer een heel jaar verder kunt. En dus mag een Oasemoment ook wel ‘s extra aandacht besteden aan die vakantietijd.

Want die vakantietijd biedt je zoveel schitterende mogelijkheden om als christen mens eigen accenten te leggen. Om mensen interessanter te vinden dan afstanden bijvoorbeeld. Om te doen wat je graag doet, en toch niet te leven ten koste van anderen. Om te genieten van de kleine dingen. Om meer dan anders open te staan voor het vele waar we anders nauwelijks aandacht voor hebben. En om ook God mee te nemen op reis.

Daar wil het Oasemoment naar vooruitblikken met, zoals gewoonlijk, een kleine maar fijne selectie bezinnende teksten en gebeden. En met deugddoende stille momenten en muziek. Laat dit komende Oasemoment je reisgids zijn voor een écht verrijkende vakantietijd.

Het Oasemoment vindt plaats op donderdag 27 juni om 19 uur in de Weekkapel van de Sint-Willibrordkerk. U bent er al een halfuurtje eerder welkom om tot rust en gebed te komen.

In juli en augustus neemt ook het Oasemoment vakantie. Vanaf september is er, te beginnen met 26 september, opnieuw elke vierde donderdagavond van de maand een Oasemoment, een heel werkjaar lang.

Oasemoment 27 juni